City Strip, "coup de coeur" van onze Tripsters !

Ze hebben de nieuwe CITY STRIP app voor u getest.

Met hun smartphones en vol enthousiasme konden onzeTripsters, waardige e-ambassadeurs van Doornik, alvast kennismaken met de City Strip-applicatie.
Een kleine terugblik op hun stedelijke digitale avontuur.

City Strip_bandelette.jpg

Apolline, 33:"Het is een geweldige interactieve manier om Doornik te ontdekken! Je moet City Strip absoluut in groep proberen, het is veel leuker om elkaar te kunnen helpen als één van ons vastloopt bij één van de opdrachten. Elke

deelnemer brengt zijn bijdrage volgens zijn of haar affiniteiten (het lokaliseren van de City Strip medaillons op de grond, de logica van de raadsels, snelheid)... Volgens mij kan je dit parcours met vrienden proberen, maar ook met het gezin. Een intergenerationele activiteit die kinderen, ouders en zelfs grootouders samenbrengt! "

Anaïs, 22 : " "Ik vond het leuk om Doornik te ontdekken en tegelijkertijd plezier te hebben. City Strip onderscheidt zich van andere applicaties door zijn originele manier, die ons aanmoedigt om te bewegen en echte acteurs in het verhaal te worden. De app biedt verschillende kijkhoeken voor elke etappe van de reis. Zo word je nooit moe om steeds weer hetzelfde te zoeken of dezelfde handeling te verrichten. Het uitzicht vanaf het standbeeld van de prinses van Espinoy (Christine de Lalaing) viel me op: ik kon Doornik vanuit een heel ander gezichtspunt ontdekken! Ik denk dat een drankje in één van de cafés in het centrum een goede manier is om de rondleiding af te sluiten na de wandeling door de stad... of bezoek misschien één van de Doornikse musea om uw nieuwsgierigheid te bevredigen na deze wandeling!"

Stéphane, 39 : " De City Strip app biedt ons informatie en verhalen over de plaatsen die we bezoeken. Daarnaast zijn er raadsels en uitdagingen die erg leuk zijn! En vergeet niet omhoog te kijken om de architectuur van de gebouwen te zien... en niet alleen op zoek te gaan naar de City Strip medaillons op de vloer (lacht). Voor bezoekers die Doornik helemaal niet kennen, raad ik aan te beginnen met de animatiefilm "de wonderlijke verhalen van Doornik" (noot van de redactie: toegankelijk in het auditorium van de Dienst Toerisme tijdens de openingsuren) om de verschillende plaatsen die dankzij de City Strip-applicatie worden bezocht beter te begrijpen."

Ludo, 34 : "City Strip" laat je toe om door minder bekende plaatsen te gaan, die zelfs door Tournaisiens minder bezocht worden. De app kan solo gebruikt worden, maar het is veel leuker om het in een groep te doen! Voor mij is 10 jaar een goede leeftijd om met de app te beginnen. Het is een kans om je ouders uit te dagen en om een geweldige tijd te hebben met je familie."

Wilt u onze TRIPSTERS leren kennen? Bezoek het digitale platform TRIPSTER-LOCAL.EU. Zij beantwoorden graag uw vragen!

2023-IMAG-Bandeau logos Citystrip.png

City Strip-Tripsters(2).jpg
icon

4

Nieuws

Nieuws

We delen met u de anekdotes, nieuwtjes en de mooiste foto's van Doornik!

We delen met u de anekdotes, nieuwtjes en de mooiste foto's van Doornik!

Te doen

Te doen

Kies uw activiteiten volgens het thema van uw keuze.

Kies uw activiteiten volgens het thema van uw keuze.