Nieuwe aanmeerplaats voor pleziervaartuigen

Tussen 20/06 en 31/10/2023 mogen pleziervaartuigen maximaal 72 uur aanmeren aan de nautische aanlegplaats aan de Quai Taille-Pierres.

Reglement


Deze nautische plaats verwelkomt u voor een dagelijkse aanmering van pleziervaartuigen (minder dan 15 meter lang), die kunnen worden voorzien van water en elektriciteit. Tot 10 boten kunnen aanmeren en hebben toegang tot de kades via een gloednieuw ponton met moderne verlichting.

Op een steenworp afstand van het stadscentrum

De aanlegplaats ligt niet ver van het historische centrum (op slechts 10 minuten lopen van de kathedraal en de dienst voor toerisme), zodat u kunt aanmeren en de rijke geschiedenis en het erfgoed van de stad te voet kunt ontdekken.


NIEUW 2023: instapplatform voor passagiersboten

Bent u eigenaar van cruiseschepen, minicruises of passagiersboten? De inschepingspier onder de Pont Delwart is de perfecte plek voor u om uw klanten, die van riviercruises houden, uit te laden. Een prachtig inschepingsdok aan de oevers van de Pont des Trous, met optimale ruimte en infrastructuur om aan uw behoeften te voldoen!

Reserveer uw ligplaats !

Aanmeren is gratis na een verplichte reservering 30 dagen voor aankomst op het volgende e-mailadres: district.voieshydrauliques.antoing@spw.wallonie.be

Er zijn kosten voor water en elektriciteit.


Ontdek onze toerisme langs het water

Dankzij het knooppuntennetwerk en de nieuwe fietskaart is deze plaats een ideaal vertrekpunt voor fietstochten door het stadscentrum, de RAVEL of het platteland rond Doornik...

Bezoek de Dienst voor Toerisme om al onze activiteiten langs het water te ontdekken!


Visuel_Halte nautique(4).jpg
icon

4

Nieuws

Nieuws

We delen met u de anekdotes, nieuwtjes en de mooiste foto's van Doornik!

We delen met u de anekdotes, nieuwtjes en de mooiste foto's van Doornik!

Te doen

Te doen

Kies uw activiteiten volgens het thema van uw keuze.

Kies uw activiteiten volgens het thema van uw keuze.